Pazartesi, Kasım 29, 2010

Bozkır Gençler Birliği ,Beyşehir'de Stad Spor'la Berabere Kaldı.

Bugün saat 13.30 Beyşehir 75.Yıl Cumhuriyet Stadyumunda Bozkır Gençler Birliği Spor ile Stad Spor Karşılaşması yapıldı. Karşılaşma 1–1 beraberlikle sonuçlandı.

Geçen seneki olaylı maçtan sonra Bozkır Gençler Birliği spor’a Kendi sahasında oynamama cezası verilmişti bu cezadan ötürü, Ev Sahibi Bozkır Gençler Birliği Spor kendi evindeki birkaç Maç Beyşehir’de oyacak.

Maç saat 13.30’da başladı ve ilk yarı boyunca 0–0 beraberlik devam etti. İkinci yarının başlamasından sonra ilk gol 15.31’de Bozkır Gençler Birliğinden Geldi. Bozkır Gençler Birliği 25 dakika boyunca 1–0 üstünlüğü elinde tuttu. Anca Bozkır Gençler Birliği oyuncuları, Bir takım iletişim sıkıntıları nedeniyle formdan düştüler ve Rakip takım Stad Spor 14.55’de Skoru 1–1 yaparak tekrardan beraberliği yakaladı.

Maçta dikkat çeken sıkıntılardan birisi Maçta kendi hatasından dolayı yaralanan 6 numaralı oyuncumuz Yunus Temel’e acil müdahale edilmesi gerekiyordu ancak sahada bulunması gereken 112 ekibinin bulunmamasından dolayı,13.44 geçe yaralanan oyuncuya 112 Ambulans ekiplerinin 13.52 geçe gelmesi ile müdahale edilebildi.

Maç 70 dakika Bozkır Gençler Birliğinin üstünlüğü ile devam etse de 20 dakikalık bir sürede takım içi sıkıntılardan dolayı maç sonucu üstünlükle değil de Beraberlikle sonuçlandı. 
Sırıstat Haber Merkezi Ekibi olarak takım oyuncularımızı üstün Performanslarından dolayı tebrik ediyoruz ve ileriki Maçlarda da yenilgisiz devam etmelerini temenni ediyoruz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

Bozkır Gençler Birliği Oyuncu Listesi:
İlk Onbir;
  1. Ahmet Öziç
  2. Muhammed Oynaş
  3. Recep Yeşil
  4. Caner Gökgöz
  5. Hakan Karayanız
  6. Yunus Temel
  7. Hasan Karanfil
  8. Uğur Yılmaz
  9. İdris Üstün
  10. Fatih Akyurt
  11. Ali Rıza Ataç
Yedek Liste;
  1. Abdurrahman Göksu
  2. Serdar Kara
  3. Hakan Eser
  4. Ahmet Kutlu
  5. Cüneyt Ata
  6. Burak Birdir
  7. Fatih Ufacık

Slayt Gösterisi 120 Adet Fotoğraf;
Video ;


















0 yorum:

Yorum Gönder