Pazartesi, Kasım 29, 2010

Amatör Süper'de Heyecan tırmanıyor

Süper Grupta Muhasebe Gençlerspor ve Beyşehir Belediyespor kayıpsız yoluna devam ederken grubun son sırasında yer alan Kuluspor ve Demirspor ise henüz puanla tanışamadı.


Futbol Amatör Kümede 2. hafta geride kaldı. Süper Grupta Muhasebe Gençlerspor ve Beyşehir Belediyespor kayıpsız yoluna devam ederken grubun son sırasında yer alan Kuluspor ve Demirspor ise henüz puanla tanışamadı. Muhasebe Gençlerspor ikinci hafta Kuluspor’u 4-0’la geçerek koltuktaki yerini korudu. Beyşehir Belediyespor ise deplasmanda Ereğlispor’u 3-0’la geçerek zirve takibini sürdürdü. Sanayispor Cihanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak puanı 4’e yükseltti. Stadspor ile berabere kalan Bozkır Gençlerbirliği ise averajla Sanayispor’un altında yer aldı.
Selçuklu Belediyespor ise 7-2’lik farklı Demirspor galibiyeti ile ilk 3 puanını aldı. Stadspor sezonun ikinci haftasını da 1 puanla geçerek puanını 2 yaptı. Ereğlispor 1 puanda kalırken, Cihanbeyli Belediyespor ise ilk puanını Sanayispor’dan alarak 8. sıraya yerleşti. Bu grupta Kuluspor ve Demirspor’un henüz puanı bulunmuyor. Süper Grupta hafta sonu 3. karşılaşmalar oynanacak birbirinden zorlu maçların programı şu şekilde: Stadspor -Muhasebe Gençlerspor, Demirspor-Ereğlispor, Selçuklu Belediyespor-Sanayispor, Kuluspor-Cihanbeyli Belediyespor, Beyşehir Belediyespor-Bozkır Gençlerbirliğispor.
BİRİNCİ KÜMEDE 2’DE 2 YAPAN OLMADI
İki grupta oynanan futbol Birinci Amatör Kümede 2. hafta maçları geride kalırken art arda iki galibiyet alan takım olmadı. A Grubunda Lige farklı Selçukspor galibiyeti ile başlayan Derespor ligin ikinci maçında İçeri Çumra Belediyespor’a takıldı. Rakibi ile 2-2 berabere kalan mavi-beyazlı ekip liderliğini korudu. İçeri Çumra Belediyespor ise lideri takibini sürdürdü. İlk haftanın ses getiren takımlarından Karapınar Belediyespor, Selçukspor karşısında çok zorlandı. Sarı lacivertli ekip galibiyeti çok isteyen taraf oldu ve maçı 3-2 kazanarak Karapınar’ı eli boş gönderdi. Bu maçta Karapınar ekibi tam 4 kırmızı kart gördü. 
Bu grupta Havzanspor, Konya Başakspor ve Selçukspor ilk galibiyetlerini alarak hanelerine 3’er puan yazdırdı. A grubunda henüz puanla tanışamayan tek takım ise Ladikspor
B Grubunda ise lige hızlı girişi yapan Durak Akkanat YİBO’ya ilk çelme Maliyespor’dan geldi. Sezonun ilk haftasını bay geçen mavi-beyazlı ekip ikinci maçta lige fırtına gibi başlayan Durak Akkanat ile 2-2 berabere kalarak hem lidere çelme attı hem de ilk maçında hanesine 1 puanı yazdırmasını bildi. Bu grupta ilginç bir rastlandı oldu ve 2. hafta oynanan tüm maçlar berabere sonuçlandı. Yeni Meramspor ve Kadınhanı Belediyespor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar. Mor menekşeler aldığı 1 puanla ikinci sırada yer alırken, Kadınhanı Belediyespor ise aynı puanla rakibini takip etti. Berabere kalan Akşehir Endüstrispor ve Ilgınspor art arda sıralanan iki takım oldu. Haftayı bay geçen Mobilyacılar Sitespor bu grubun puansız tek takımı. (Merhaba Gazetesi)

Bu hafta takımımı Bozkır Gençler Birliği, Cezalı olduğu süre boyu ev sahibi olarak kullandığı sahada ev sahibi ile kapışacak. Takımımıza Bu haftaki maçlarında Sırıstat Haber Merkezi olarak başarılar diliyoruz.
İkinci Hafta itibariyle Puan durumu;
             
 S
TAKIMLAR
O
G
B
M
A
Y
P
Av
1
 MUHASEBE GENÇLERSPOR
2
2
-
-
8
-
6
+8
2
 BEYŞEHİR BELEDİYESPOR
2
2
-
-
5
-
6
+5
3
 SANAYİSPOR
2
1
1
-
4
2
4
+2
4
 BOZKIR GENÇLERBİRLİĞİSPOR
2
1
1
-
4
2
4
+2
5
 SELÇUKLU BELEDİYESPOR
2
1
-
1
7
4
3
+3
6
 STADSPOR
2
-
2
-
1
1
2
-
7
 EREĞLİSPOR
2
-
1
1
-
3
-
-3
8
 CİHANBEYLİ BELEDİYESPOR
2
-
1
1
1
5
-
-4
9
 KULUSPOR
2
-
-
2
1
7
-
-6
10
 DEMİRSPOR
2
-
-
2
3
10
-
-7

0 yorum:

Yorum Gönder