Perşembe, Eylül 07, 2023

Konya Yeni̇ Amatör Futbol Sezonu Tüm Kulüpleri̇mi̇ze yayirli olsun.


Konya Amatör Küme 2023-2024 Futbol Sezonu, tertip komitesi, Büyükler Süper Grup ile 1. Amatör Küme kura, fikstür çekimi ve ilk hafta maçları federasyonumuzda gerçekleşen toplantıda belirlendi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz, yönetim kurulu üyelerimiz ve amatör spor kulüplerimizin yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Süper Grup tertip komitesi; Mustafa Metin (Meram Kara Kartallar), Ahmet Baloğlu Öntur Havzanspor) ve Rıdvan Yaşar (Tokarev Beyşehir Belediyespor) 1. Amatör Küme tertip komitesi; Kamil Gölgeli (Bozkır Gençlerbirliği), Ahmet Arslan (Gerezspor ve Mustafa Yüksel (Ortaköyspor) oluştu. 

Süper Grup A Grubu; Ilgın Belediyespor, Karapınar Belediyespor, Beta Trafo Ereğlispor, Ak-Set Kadınhanı Belediyespor, Yiğit Can Ç.Çumra Belediyespor, Öntur Havzanspor, Meram Kara Kartallar ve Paye Masterler Monivaspor'dan oluşurken ilk hafta maçları:
Beta Trafo Ereğlispor – Karapınar Belediyespor
Ak-Set Kadınhanı Belediyespor – Ilgın Belediyespor
Yiğit Can Ç.Çumra Belediyespor – Meram Kara Kartallar
Öntur Havzanspor – Paye Masterler Monivaspor 

Süper Grup B Grubu; Huğluspor, Kulu Belediyespor, Retay Üzümlüspor, Akören Belediye Kültürspor, Ereğli Bereket Tarımspor, Sarayönüspor ve Tokarev Beyşehir Belediyespor'dan oluşurken ilk hafta maçları:
Tokarev Beyşehir Belediyespor – Kulu Belediyespor
Retay Üzümlüspor – Sarayönüspor 
Ereğli Bereket Tarımspor – Akören Belediye Kültürspor
Huğluspor – BAY 

1.Amatör Küme A Grubu; Bozkır Gençlerbirliği, Hüyük Belediye Gençlikspor, Ortaköyspor, Seydişehir Belediyespor, Gerezspor, Selçuklu İdmanyurdu ve Konya Yolspor'dan oluşurken ilk hafta maçları:
Konya Yolspor – Hüyük Belediye Gençlikspor
Ortaköyspor – Selçuklu İdmanyurdu
Gerezspor – Seydişehir Belediyespor
Bozkır Gençlerbirliği – BAY 

1.Amatör Küme B Grubu; Cihanbeyli Belediyespor, Ereğli Hayatspor, Ereğli Yeşilyurtspor, Yeni Meramspor, Taşkentspor, Yıldırımspor ve Ülkümspor'dan oluşurken ilk hafta maçları:
Ülkümspor – Ereğli Hayatspor
Ereğli Yeşilyurtspor – Yıldırımspor 
Taşkentspor – Yeni Meramspor
Cihanbeyli Belediyespor – BAY 

Süper Grup 21-22 Ekim 2023 tarihlerinde başlayacak olup gruplarında ilk 3 sırayı alan toplam 6 takım tek devreli lig sistemine göre merkezde oynanacak maçlar sonunda grup birincisi BAL'a yükselecek, grup ikincisi baraj müsabakası oynayacaktır. A ve B Grubunda son sırayı alan takımlarda küme düşecektir.

1.Amatör Küme 18-19 Kasım 2023 gibi başlayacak olup gruplarında ilk 3 sırayı alan toplam 6 takım tek devreli lig sistemine göre merkezde oynanacak maçlar sonunda grup birincisi ve ikincisi Süper Gruba yükselecek, A ve B Grubunda son sırayı alan takımlarda küme düşecektir.

Tüm amatör spor kulüplerimize hayırlı sezonlar dileriz. 

0 yorum:

Yorum Gönder