Pazartesi, Ekim 24, 2011

Bozkır Gençler Birliği 1-1 Ereğli Spor; Genlere Destek Şart

İlçemiz Bozkır’ın yeşil sahalardaki temsilcisi Bozkır Gençler Birliği misafir olarak kendi evinde ağırladığı Ereğli Sporla berabere kalarak misafir takımı uğurladı.

İlk yarıyı 1-0 üstünlükle kapatan takımımız ikinci yarıdan sonra durumu eşitleyen misafir takımın golünün ardından maçın skoru belirlenmiş oldu.

Sezonun ilk maçı olması dolayısıyla ve geçen senelere göre uygulanan yaptırımlar küfür vs gibi olumsuz davranışların yaşanmadığı maçta Bozkır’ımızın takımına destek için orada olmaması üzücüydü.

Maçta diğer dikkat çekici bir durumsa Polis Ekiplerin Sahanın Eski Ceza evi konumundaki toprak alanına Araçları ile girip arabasından izlemek isteyenlere izin vermemesiydi.

Bozkırlının ilgisi malum birde bir takım kısıtlamalar takımımıza olan ilgiyi daha da düşüreceğine inanıyorum.
Takımımıza göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Siristat Haber Merkezi olarak takımımıza elimizden geldiğince destek vermek için, Bozkır’da veya diğer ilçelerde ki maçlarda eşlik etmeye gayret edeceğiz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN