Cumartesi, Ocak 01, 2011

Hadi Bozkır Takımıza Destek için Pazar Günü Bozkır Stadına Maça.

İlçemiz Bozkır’ın Yeşil sahalardaki temsilcisi Bozkır Gençler Birliği bu hafta sonu Geçen seneki olaylı Karapınar maçının bitmesi ile birlikte Kendi Stadyumunda 02.01.2011 Pazar günü saat 13.00’de Muhasebe Gençleri ağırlıyor.

Sezonun ilk yarısının bitmesine bir hafta kaldı dokuzuncu hafta maçları da oynandıktan sonra sezonun ilk yarısı bitiyor. Takımımız bu iki hafta harici hiç kendi evinde oynamamasına rağmen oldukça güzel bir performans göstererek sıralamada beşinci sırada. Bozkırlı taraftarlarımızın da desteğini alarak bu hafta evindi güzel bir maç ziyafeti yaşarız.

Takımların Yedi haftalık seyri dikkate alındığında Muhasebe Gençler Oynadığı Yedi Maçtan Dördünde galibiyet, Bir maçta Beraberlik ve iki maçta da mağlubiyeti var, Takımımız Bozkır Gençler Birliği ise Yedi haftadır oynadığı maçlarda üç Galibiyet, Bir Beraberlik ve Üç Mağlubiyeti var.

Takımların sezon puan sıralamasına göre Muhasebe Gençler üçüncü sırada, Bozkır Gençler Birliği ise beşinci sırada yer alıyor.

Sırıstat Haber Merkezi olarak takımımıza Başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki Konya’daki Bozkırlı  spor Severlerin bu haftaki maçta Bozkır Stadyumu’na gelerek takımımıza büyük moral vermeleri güçlü rakibi Muhasebe Gençlerini yıkmamımız için önem arz ediyor Takımımıza Başarılar Diliyoruz.

Konya Amatör Süper Kümede Bu hafta oynanacak maçların tam detayı;
Gün